«

»

La gran guerra Yokai

La Gran Guerra Yokai (dirigida per Takashi Miike) explica la història d’en Tadashi, un nen de 10 anys que, durant les festes del seu poble, és nomenat Genet Kirin, defensor de la justícia i de la pau. Segons la llegenda, el Genet Kirin ha de reclamar una espasa llegendària, custodiada pel gran Goblin, per lluitar contra el malvat exèrcit de Kato. Quan els nens de tot el país comencen a desaparèixer i uns monstres terrorífics ataquen la població, en Tadashi s’haurà de treure la por de sobre i, amb l’ajuda dels esperits del bé, emprendrà una gran aventura per derrotar en Kato i rescatar els nens.

(Director: Takashi Miike. Títol original: Yokai daisenso. Any de producció: 2005. Traducció japonès-castellà. Data de llançament en DVD: abril de 2007).

Deixa un comentari