«

»

Formació

Sóc llicenciada en Traducció i Interpretació des de l’any 2005 per la Universitat Autònoma de Barcelona (premi extraordinari de titulació), amb els idiomes alemany i japonès.

L’any 2003, vaig participar en el programa ERASMUS de la Unió Europea amb una estada a Viena (Àustria), on vaig estudiar a la Universität Wien durant un semestre acadèmic. L’any 2005, vaig participar al curs de japonès per a estrangers impartit per la KUFS (Kyoto University of Foreign Studies) de Japó gràcies al programa de mobilitat de la UAB.

 

L’any 2008 vaig aconseguir l’homologació per TV3 com a traductora japonès-català, i més recentment, a l’abril del 2011, he obtingut l’homologació com a traductora alemany-català.

Durant el curs acadèmic 2010-2011, vaig participar al curs d’ajust de guions per a doblatge organitzat per l’ECAD (Escola Catalana de Doblatge), a Barcelona.

 

Deixa un comentari